Tilinumero vaihtunut -> FI46 5062 0320 2656 26

Hyvinkään Rangers ry:n toiminnan päämääränä on saada jäsenensä perheineen sekä muut toimintaan osallistujat harrastamaan monipuolista liikuntaa fyysisen ja henkisen hyvinvointinsa ylläpitämiseksi ja pyrkiä urheilutoiminnan avulla opettamaan yhteistyön antamia mahdollisuuksia myös muussa elämässä. Tämän päämäärän saavuttamiseksi Hyvinkään Rangers ry pyrkii harrastamaan mahdollisimman monipuolisesti eri urheilumuotoja ja järjestämään muita yhteisiä tilaisuuksia sekä tulevaisuudessa lisäämään myös junioritoimintaa.

Hyvinkään Rangers on 1990 perustettu urheiluseura, jonka lajivalikoimiin kuuluu ykköslajin eli kaukalopallon ohella myös jalkapallo, salibandy, harrastelätkä, tennis, biljardi, darts jne. Perustajajäsenet Timo Kuosmanen ja Heikki Saarinen.
Rekisteröity yhdistykseksi 4.4.1995

 

KAUKALOPALLO:
Rangers pelaa kaukalopalloa 1.divisioonassa, sekä ikämiesten -35 sarjassa. Kaukalopalloa pelataan myös Hyvinkään Urheilu Propagandan puulaakisarjassa.

 

JALKAPALLO:
Jalkapalloa yriteltiin pelailla Suomen Palloliiton alaisessa 6.divisioonassa parin vuoden ajan. Mutta huonon menestyksen, Palloliiton huonosti hoitamien tuomarijärjestelyjen ja otteluohjelmien epäselvyyksien takia päädyttiin takaisin Hyvinkään Urheilu Propagandan puulaakisarjaan tässäkin lajissa.

 

SALIBANDY (JA KORIS):
Salibandya pelataan HyvinkäälläPohjoispuiston koulun salissa. Salivuoro on ollut käytössä jo usean vuoden ajan. Sählyn vastapainona silloin tällöin pelataan myös korista. Vuorot näkyvät kalenterista.

 

BILJARDI & DARTS:
Biljardia ja Dartsia on pelailtu turnausluontoisena myös kerran vuodessa.
HUVITOIMINTA:
Huvitoimintaan kuuluu saunaillat silloin tällöin. Samoin risteilyllä on käyty ja pikkujoulutkin kuuluu vuotuiseen ohjelmaan.

♫ Soita maalibiisi!

The Bopcats - Surfin mexican

Hyvinkään Rangers ry

Hyvinkääläinen urheiluseura, perustettu syksyllä 1990. Rangers pelaa kaukalopalloa SM-sarjassa sekä ikämiesten -40 sarjassa. Kaukalopalloa ja jalkapalloa pelataan myös Hyvinkään Urheilu Propagandan puulaakisarjassa.
Untitled Document